Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар на клуба??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
    Смея да твърдя, че грешиш, не че искам да подценявам "въпросното ниво на mim", но при положение, че съм запозната добре със способностите на AlfaUser, съм убедена, че нещата които той прави са на изключително добро ниво и колкото и смело да звучи, изглеждат професионално.А на който не му харесва, да си направи календар или да поръча да му го направят"професионалисти" или mim или тям подобни производни.Може да изглежда малко груб изказа ми, но досега успях да се сдържа четейки в темата.Аз ако бях на мястото на AlfaUser не бих се захванала за нищо на света да споря с вятърни мелници и да подарявам идеите си, старанието си, времето си , творчеството си и т.н на хора, които няма как да оценят и 1/100 от всичко това.
    Може и да ми махнете поста, ако сметнете че езика ми е хаплив, но не се сдържах. Аман от претении и давания на акъли по български -20 главоци стоят и гледат и един се бъхти.
    В крайна сметка не виждам защо AlfaUser държи толкова много да се хареса на всички, ако е заради материалната обезпеченост на въпросния календар, то има начини това да се уреди и с по малко бройки.
    А подхвърляния и подмятания за снимки правени от телефон и разглеждани на маса, са меко казано несериозни и убидни, при положение, че доколкото го познавам AlfaUser, няма нито една такава снимка.Дори и да имаше случайно някоя такава съм убедена на 100 %, че не би си помислил и в на сън да я ползва точно за календара.
    И за последно позволявам си да дам един съвет на AlfaUser тук във форума, защото иначе не иска да ме чуе-продължавай да си работиш в същия дух, евала на ентусиазма и старанието ти и по-малко се съобразявай с онези, които нямат капацитета да те оценят Успех И да запазиш един календар и за мене- цената нема значение

Колежке, моля те да прочетеш отново моят предишен пост и ако имаш проблем с асимилиацията съм готов на дискусия! Също така те моля, да не вадиш отделни думи и словосъчетания от написаното от мен, с цел промяна на контекста!

Весели празници.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Примерната страница изглежда добре.
      Имам следните предложения обаче:
      - Тази кола е по-подходяща за някой летен месец... чисто смислено.
      - на м. Декември уточнението, че е от 2009 което го няма на Февруари някак грози картинката - малките месеци могат да са всичките с годината - не им вреди.
      Цифрите в текущия месец с малко по-плътен шрифт ще са по-удачни.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Примерната страница изглежда добре.
        Имам следните предложения обаче:
        - Тази кола е по-подходяща за някой летен месец... чисто смислено.
        - на м. Декември уточнението, че е от 2009 което го няма на Февруари някак грози картинката - малките месеци могат да са всичките с годината - не им вреди.
        Цифрите в текущия месец с малко по-плътен шрифт ще са по-удачни.
        Съгласна съм.А за фона и аз смятам, че на тъмен фон изглежда по-добре и аз не знам защо, но по асоциативно ми е на тъмен фон, само че доколкото знам това ще оскъпи печата Алекс да каже

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

• Някой може ли да качи материала разархивиран,защото имам проблеми с разархивирането на инфо. от тоя форум
          Благодаря предварително
          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
          Продавам Алфи на части!

Comment

• Ако говориш за превюто на календара, колега, не ти трябва разархивиране - файла е .pdf - отваря се с Acrobat Reader или FoxIt PDF ...
            Иначе какво казах, това не е съвсем окончателния вид - под всяка снимка мисля да има малко инфо за съответния модел. За Януарската съм донякъде съгласен - кабриото май не е точно за зима, но пък преобладаващия бял цвят ми създаде асоциацията за снега ...
            Така и така нямаме конкретна оферта за печата, а и мен няма да ме има пред компа по Коледните празници - ще довърша нещата след Коледа, и ще ви предоставя едно по-пълно превю.
            Тъкмо управата да реши дали ще спомогне печата, и дали може тя самата да уреди нещо за самото печатане.
            Весела коледа на всички, радвам се че има хора, които оценяват това, което се опитвам да направя !
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• За зимата по-подхожда нещо подобно:

А ако намериш читави снимки от тестовете на зимни гуми за северните райони - преди една или две години ползваха 159 в един от тях и имаше уникални кадри...
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• добре то евентуално появяване на календара ще има явно , а от каде ще може да се гепи или само в онлайн вариант ще да го има ?
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                  Ако говориш за превюто на календара, колега, не ти трябва разархивиране - файла е .pdf - отваря се с Acrobat Reader или FoxIt PDF ...
                  Иначе какво казах, това не е съвсем окончателния вид - под всяка снимка мисля да има малко инфо за съответния модел. За Януарската съм донякъде съгласен - кабриото май не е точно за зима, но пък преобладаващия бял цвят ми създаде асоциацията за снега ...
                  Така и така нямаме конкретна оферта за печата, а и мен няма да ме има пред компа по Коледните празници - ще довърша нещата след Коледа, и ще ви предоставя едно по-пълно превю.
                  Тъкмо управата да реши дали ще спомогне печата, и дали може тя самата да уреди нещо за самото печатане.
                  Весела коледа на всички, радвам се че има хора, които оценяват това, което се опитвам да направя !
                  Браво Алекс,и на мен ми харесва,но имам няколко забележки Смятам,че ако е на черен фон,ще е доста по добре,или на червен,и можеби ще е по-добре,ако самите месеци и цифри се вместят някъде в самата снимка.

П.С.Това са просто идеи,което не значи,че умаловажавам работата на Алекс,напротив оценявам я доста високо.Алекс за пореден път показа че е сериозен
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Имах доста проблеми с Корел-а тия дни и нищо не съм пипнал. За тъмния фон съм съгласен, но по-скоро мисля да го направя тъмно-сив като на форума
                    Иначе ако някой наистина има качествени (ма наистина) снимки на зимни Алфи - или както спомена колегата от тестовете на зимни гуми, да ми ги пусне на 'alexander_d@abv.bg'. За да няма недоразумения - снимките трябва да са с минимален размер по хоризонтала поне 1900 пиксела ...

Ето ви едно превю на окончателния вариант - http://dox.bg/files/dw?a=c58e1440fb - ако някой има още претенции, но основателни, да казва. Ако ли не - да се захваща някой друг с цялата работа !
                    Last edited by Alfa User; d.m.y г., 17:17.

Comment

• колега,ако приемаш забележки, мисля че самия календар заема прекалено много място от страницата. не трябва ли акцента да е върху снимката,а календарчето да е само допълнение към нея.
                      точка

Comment

• а 1280 х 854 взимаш ли да ти пратя няколко
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                        sigpic

Comment

• Колега, забележки приемам ако са от полза. Иначе по твоя въпрос - опитай да намериш снимки, достатъчно качествени, че като се разпечатат на формат А3 да няма дефекти и замазване по тях ! Ако мислите че е лесно - шапка ви свалям !

Comment

• Ето една снимка на моята кола, която мисля че е "ефектна", но за жалост с не много голяма резолюция.. Все пак Alfa User , хвърли един поглед :

http://www.clubalfaromeo.com/forum/a...1&d=1251024646
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Ако някой прояви желание имам една позната с рекламна агенция ако не сте намерили къде да печатате скайп syrdjon някой ако иска да драсне там ще питам за цени само трябва някакви данни да ми каже цените ще са специални 100%

Comment

• snimki

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                                Имах доста проблеми с Корел-а тия дни и нищо не съм пипнал. За тъмния фон съм съгласен, но по-скоро мисля да го направя тъмно-сив като на форума
                                Иначе ако някой наистина има качествени (ма наистина) снимки на зимни Алфи - или както спомена колегата от тестовете на зимни гуми, да ми ги пусне на 'alexander_d@abv.bg'. За да няма недоразумения - снимките трябва да са с минимален размер по хоризонтала поне 1900 пиксела ...

Ето ви едно превю на окончателния вариант - http://dox.bg/files/dw?a=c58e1440fb - ако някой има още претенции, но основателни, да казва. Ако ли не - да се захваща някой друг с цялата работа !
                                Имам 30-на снимки с много висока резолюция но са към 200 МВ кажи как да ти ги пратя ако не е късно вече.
                                Ex 156 SW 2,4 JTD .
                                Renault Megane Grandtour 2010
                                Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

Working...
                                X